NA CZAS WIELKANOCNY +
Oferta Wspólna Szlaku Kultury Kulinarnej Niech Cię Zakole
Potrawy i produkty pochodzą od Lansjerów kulinarnych szlaku – restauratorów i rolniczego handlu detalicznego.
Jest to kulinarne i przetwórcze rękodzieło wytworzone z surowca ras rodzimych – jagnięciny rasy merynos i wrzosówka, gęsi kołudzkiej i wieprzowiny rasy puławska lub złotnicka z Instytutu Zootechniki PIB we Krakowie ZD w Kołudzie Wielkiej i Pawłowicach oraz od lokalnych hodowców.
Składniki roślinne potraw, warzywa okopowe, kapusta, zioła, susz owocowy, miód, jaja pochodzą wyłącznie z lokalnych gospodarstw rolnych, ogrodniczych i sadowniczych.
Zamówienia i konsultacje dot. produktów i dostawy - Piotr Lenart – 602 402 248
Robimy to co lubimy – dzielimy się tym co najlepsze
na Szlaku Kulinarnym Niech Cię Zakole
Potrawy opracował i rekomenduje Piotr - „niech cię zakole” - Lenart